Kedves Kollégák, Munkatársak!

Szeretnék mindenkit tájékoztatni, hogy cégcsoportunk milyen intézkedéseket kíván megtenni a kialakult koronavírus járvánnyal kapcsolatban!

2019.03.16-i naptól kezdődően az irodában csak ügyeletet fogunk tartani, ami azt jelenti, hogy minden nap csak 1, vagy 2 munkatárs fog az irodában tartózkodni 8-16:30 között, a többiek az úgy nevezett Home Office munkakörben folytatják a napi munkájukat!

A hétfői naptól a postástól, a szállítmányozó cégektől stb. történő csomagok átvétele csak az iroda ajtó előtt és saját íróeszközökkel történhet. Az irodába idegen személy nem tartózkodhat. Most jelen esetben barátok, ismerősök sem!

Az irodában hétfőtől mindenféle interjúztatás ill. cégekkel történő megbeszélés szünetel!

A fontos megbeszélések csak online történhetnek!

A kérésem felétek, hogy reggelente a megszokott rendtől eltérően az irodában tőletek is 1, vagy 2 ember tartózkodjon egyszerre. Aki feljön, vele a munkát átbeszéljük, és utána ő kiosztja a feladatot a többieknek! Lehetőleg mindenki amennyire lehet, kerülje el a tömegközlekedést! Megpróbáljuk úgy megszervezni, hogy a munkába menet közben a többiek felveszik az adott munkatársat lakásán, ezzel is elkerülve, hogy ő a tömegközlekedéssel járjon munkába, illetve a munkából haza is szállítjuk!

Megkérek minden dolgozót, hogy lehetőleg tartson be minden olyan intézkedést, amit a kormány és a cégünk is meghozott! Próbáljunk meg legalább egy picit mi is hozzájárulni ezekkel a lepéseinkkel ahhoz, hogy ez a kritikus helyzet minél hamarabb visszaálljon a rendes kerékvágásba!

A kocsikban szappan és kézfertőtlenítő legyen és lehetőség szerint ezeket használjuk is! De ha bárkinek szüksége lenne, higiéniai termékekre az kérem, jelezze felénk és mi biztosítani fogjuk számára!

Megkérek mindenkit, ha megoldható, akkor a reggeli bevásárlásokat ne a nagyobb szupermarketekben, hanem kisebb közértekben, pékségekben stb oldjátok meg. Kerüljünk, minden olyan helyet ahol bármilyen tömeg kialakulhat! Továbbra is kerüljük a kézfogást és próbáljunk meg egymástól kellő távolságot tartani! (tudom ez egy összezárt autóban nem olyan könnyű). Kint a munkaterületen is lehetőleg tartsuk meg a minél nagyobb távolságot minden olyan dolgozóval, aki nem a céghez tartozik.Utolsó frissítés: 2021-02-19 12:23:59

Copyright © 2018 Euro-Épüsz 95 Kft.
autópálya portálépítés | autópálya útkorlát építés | munkagép üzemeltetés | csiszolószerszámok értékesítése | 3M csiszolóanyagok hivatalos értékesítő partner | Klingspor csiszolóanyagok forgalmazása | Gránit köszörűkorong értékesítés